Over het resort


Wat zijn de openingstijden van het wellnessresort?

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:30 uur. Bekijk ook de openingstijden tijdens de feestdagen.

Is reserveren voor een saunadag noodzakelijk?

Een bezoek aan ons wellnessresort dient u vooraf te reserveren. Wij raden u aan dit tijdig te doen, om teleurstelling te voorkomen.

Reserveer hier uw saunabezoek

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer u een reservering maakt via onze website, kunt u tijdens het reserveringsproces aangeven hoe u wenst te betalen: via iDEAL of creditcard.

Bij binnenkomst ontvangt u een polsbandje die u om uw pols dient te dragen. Wilt u genieten van een culinaire beleving of gebruik maken van een behandeling, dan wordt het polsbandje gescand. Bij vertrek levert u deze weer in en voldoet u de openstaande rekening, bij voorkeur met PIN of contactloos. Bent u in het bezit van een cadeaubon die wij accepteren? Dan kunt u deze uiteraard bij vertrek inleveren.

Worden creditcards geaccepteerd?

Wij accepteren Visa en Mastercard.

Worden er abonnementen aangeboden?

Thermen Barendrecht biedt geen abonnementen aan. U kunt uitsluitend een arrangement of één van onze acties reserveren. 

Wat kan ik verwachten bij een wellnessdag?

Geniet de hele dag van de ultieme wellnesservaring in ons sterrenresort. Laat u verrassen door de vele sauna- en wellnessfaciliteiten. Kom tot rust in één van de relaxruimtes of geniet van een culinaire experience in het restaurant. Bent u niet eerder naar de sauna geweest? Ontdek meer informatie over een eerste keer naar de sauna.

Een rondje sauna, hoe gaat dat?

Voordat u naar de sauna gaat, is het goed om te weten hoe een rondje sauna gaat. Ontdek hier meer informatie voor het optimale rondje sauna.

Loop ik de hele tijd naakt in het wellnessresort?

In ons restaurant, op het terras en relaxruimtes dient u een badjas te dragen. Wanneer u gaat zwemmen bent u wel naakt. Als u de sauna in gaat, kunt een handdoek omslaan wanneer u dit wenst. U loopt dus niet de hele tijd naakt in het resort. 

Wat moet ik meenemen voor een wellnessdag?

Vergeet onderstaande items niet mee te nemen, zodat u optimaal kan genieten van uw saundag. Bent u iets vergeten? U kunt de items ook bij ons huren

✔Groot badlaken;
✔Twee handdoeken;
✔Badjas;
✔Badslippers;
✔Flesje water;
✔Eventueel: een tijdschrift of een boek;
✔Eventueel: eigen doucheproducten.

Verhuren jullie een badset of mag ik deze zelf meenemen?

Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht. U bent vrij om uw eigen badset mee te nemen, maar u kunt dit ook bij ons huren. De slippers zijn vanwege hygiëne uitsluitend te koop, maar het is ook toegestaan om uw eigen slippers mee te nemen. Indien u dit wenst te huren, kunt u dit bij binnenkomst aangeven.

Moet ik een sauna handdoek meenemen?

U kunt uw eigen handdoek meenemen bij een bezoek aan ons wellnessresort. Het is niet verplicht om een sauna handdoek mee te nemen, u kunt ook een groot badlaken gebruiken hiervoor. Het badlaken dient wel groot genoeg te zijn, zodat u met uw hele lichaam op het badlaken kunt zitten. Ook met uw voeten, dit in verband met de hygiëne. Wilt u toch een speciale sauna handdoek? Bezoek de shop in ons resort en koop direct de pestemals (hamam handdoek). Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons handdoeken te huren

Zijn er kranten en tijdschriften aanwezig?

Er zijn kranten en tijdschriften beschikbaar voor onze gasten in ons wellnessresort. 

Is het gebruik van een mobiele telefoon, tablet, e-reader, smart-watch toegestaan?

Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is alleen bij de receptie toegestaan. Op de overige plaatsen binnen het wellnessresort is een mobiele telefoon, smart-watch of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Wilt u een e-reader meenemen? Laat deze dan even zien bij de receptie, dan kan de guest relations officers beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Mag ik een flesje water meenemen?

Het is belangrijk om tijdens een wellnessdag goed te drinken. U kunt uw flesje water bijvullen in de daarvoor bestemde waterpunten.

Is er een kolfruimte en is daar een koelkast aanwezig?

Het is mogelijk om te kolven. Wanneer u dit bij binnenkomst bij de receptie aangeeft, wijzen onze guest relations officers u graag de weg. Er is een aparte kolfruimte met elektriciteit en een koelkast aanwezig.

Zijn er parkeerplaatsen bij het resort?

Als gast van ons wellnessresort kunt u de auto bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen en een aantal invalidenparkeerplaatsen voor de deur. Thermen Barendrecht beschikt ook over oplaadpunten voor uw elektrische auto, hier kunt u de auto laden met uw laadpas. Let op: u parkeert op gemeenteterrein, wij raden onze gasten aan om in de vakken te parkeren. Het parkeren buiten de vakken wordt beboet.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Thermen Barendrecht beschikt over oplaadpunten voor een elektrische auto, hier kunt u de auto laden met uw eigen laadpas.

Is het resort te bereiken met het openbaar vervoer?

De bereikbaarheid via openbaar vervoer is niet optimaal, dit omdat u uit dient te stappen bij de bushalte Zichtwei. Vanaf daar is het nog 20 minuten lopen. Wilt u de exacte reis uitstippelen, bekijk hier alle informatie.

Zijn er badkledingdagen?

Thermen Barendrecht heeft geen badkledingdagen. 

Zijn jullie rolstoeltoegankelijk?

Thermen Barendrecht is beperkt rolstoelvriendelijk. Niet alle faciliteiten en verdiepingen zijn geschikt voor een rolstoel. Wel bevindt het grootste gedeelte van de faciliteiten zich op de begane grond. Door het grote aanbod aan faciliteiten bij Thermen Barendrecht blijft er altijd voldoende keus over voor de bezoeker om wel gebruik van te kunnen maken. Er is geen lift aanwezig, waardoor u helaas geen gebruik kunt maken van de faciliteiten en behandelruimtes op de eerste verdieping. Er is wel een douchestoel, maar geen invalidentoilet aanwezig. De kleedruimtes bevinden zich op de begane grond.

Wat is de minimum leeftijd voor een bezoek aan Thermen Barendrecht?

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom bij ons wellnessresort. Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd naar vragen.

Mag ik roken in het wellnessresort?

Ons wellnessresort is rookvrij. Roken is alleen toegestaan in een speciale rookzone.