Baden Thermen Barendrecht


Ervaar de warmte van Thermen Barendrecht ook in de heerlijk verwarmde baden van het wellnessresort. Tijd om af te koelen? Dompel uzelf dan even helemaal onder in één van de koude baden en kom weer rustig op temperatuur.

Bekijk alle baden

Thermen Barendrecht heeft verschillende baden die u allemaal in totale rust kunt ontdekken. U vindt de verwarmde baden zowel binnen als buiten. Na een rondje sauna kunt u afkoelen in een koud dompelbad of gebruik maken van het afkoelplein in onze tuin. 

Buitenbad

Zwemmen is gezond

Rust uit in het verwarmde buitenbad óf zwem een rondje, wat een positief effect heeft op uw spieren. Een moment voor uzelf waarbij even helemaal niets hoeft. Zwem van buiten naar binnen en vervolg uw saunaronde.

Binnenbad

Zwemmen werkt ontspannend

In het water voelt u zich lichter waardoor het een ontspannend effect heeft op uw lichaam. Geniet van een heerlijk verwarmd zwembad, waar u alle stress los kunt laten. 

Dompelbad

Dompel uzelf onder

Na iedere saunaronde is het belangrijk om goed af te koelen. Stap in het dompelbad en ervaar de perfecte cooling down door uw lichaam helemaal onder te dompelen in het koude water. Een ware weldaad voor lichaam en geest. 

Stoombad

Geef uw huid een boost

In het stoombad kunt u alles laten varen. Voel hoe het warme water uw lichaam verwarmt en geniet van de melodieën die op het Kunstplein te horen zijn. De met stoom gevulde ruimte zal wonderen doen voor uw huid en longen.

Voetenbad

Warm uw lichaam op

Neem plaats in één van de prachtige voetenbaden, waardoor u uw lichaam goed kan voorbereiden op uw saunadag. Door het warme water stijgt de temperatuur van uw gehele lichaam. De beste manier om uw saunaronde te starten.

Whirlpools

Laat uw spieren ontspannen

Neem plaats in één van de whirlpools en ervaar hét pure wellnessgevoel. Door de warmte én de bubbels van het bad kunnen uw spieren goed ontspannen. Ontspan uw gehele lichaam en verbeter de bloedcirculatie. 

Zoutwaterbad

Drijf de ontspanning tegemoet 

Voel u voor even helemaal gewichtloos en blijf drijven in het prachtige zoutwaterbad. Uw huid wordt gezuiverd door de aanwezigheid van zout. Laat alle stress helemaal los en geef uw huid een boost.

Note to self

RELAX


Ontdek het wellnessresort

Ons wellnessresort heeft natuurlijk veel meer te bieden dan die heerlijke baden. Geniet van culinaire belevingen of kom tot rust tijdens een uitgebreide behandeling van één van onze specialisten.

Beleef een ultieme wellnessdag

Reserveer direct