Neem de tijd om te rusten

Neem tijdens uw bezoek aan ons wellnessresort de tijd om goed te ontspannen. Het is belangrijk om tussen de saunarondes door goed uit te rusten, zodat uw lichaam rustig weer op temperatuur kan komen. Ontdek de prachtige relaxruimtes van Thermen Barendrecht en geniet. 

Time to relax

Loop een rondje door ons wellnessresort en kies uw favoriete plek om even helemaal niks te doen. Laat de dagelijkse sleur voor eventjes los en pak een moment voor uzelf. 

Ibiza lounge

Dè perfecte plek waar u geheel in stijl heerlijk kunt wegdromen. Sluit uw ogen en waan u voor even op het prachtige eiland Ibiza. Geniet van de relaxte sfeer en laat alle stress los. In de lounge beleeft u ook het snoezelen. Tijdens dit ritueel staat het loslaten van waarneming centraal. 

De Nachtwacht

Tijd om even helemaal uit te rusten onder een prachtige sterrenhemel. Neem plaats in één van de ontspannende waterbedden en waan uzelf in de stilte van de nacht. Zo kunt u even heerlijk wegdromen tijdens uw saunadag bij Thermen Barendrecht.

Lounge ruimte

Een sfeervolle loungeruimte waar u even kunt uitrusten, een lekker boek kunt lezen of gezellig kunt bijkletsen. Wilt u ontspannen onder het genot van een smakelijk drankje, ook dit is mogelijk! Onze gastvrouwen- en heren maken het u graag zo comfortabel mogelijk.

Relax, it's your time


Beleef Thermen Barendrecht

Lees meer