Een onvergetelijke ervaring

Laat u onderdompelen in alle luxe, kom helemaal tot rust en geniet van een onvergetelijke wellnesservaring. De wellnessrituelen staan in het teken van mindfullness en worden uitgevoerd in een kleine groep. 

Wellnessrituelen

Een ware toevoeging aan uw saunabezoek bij Thermen Barendrecht. Een wellnessritueel, een echte weldaad voor lichaam en geest. Deze unieke rituelen worden uitgevoerd onder leiding van een specialist, zodat u als gast optimaal kunt ontspannen. 

Snoezel-ritueel

35. 00p.p.

Meer info Reserveren

Secret of birch-ritueel

40. 00p.p.

Meer info Reserveren

Detox-ritueel

35. 00p.p.

Meer info Reserveren

Orientaals hamam-ritueel

30. 00p.p.

Meer info Reserveren

Luxury in each detail


Arrangementen inclusief een wellnessritueel

Om onze gasten de ultieme wellnesservaring te laten beleven hebben wij luxe wellnessarrangementen samengesteld. De meeste arrangementen zijn inclusief een bezoek aan ons wellnessresort én een wellnessritueel of behandeling. 

Belevingsprogramma

Wanneer u een dag komt ontspannen in ons wellnessresort heeft u de mogelijkheid om aan diverse belevingen deel te nemen. Kies voor één van de opgietingen en geef uw lichaam een boost en ervaar die unieke sauna ervaring. 

Meer informatie

5 sterren ervaring

Een saunadag bij Thermen Barendrecht is een ware belevenis vol luxe. Een VIP dag waarbij u kunt genieten van alle gerenoveerde faciliteiten, bijzondere wellnessrituelen, unieke gerechten én nog veel meer! 

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven