Badkledingdagen


Bij Thermen Barendrecht ervaart u dé ultieme wellnessbeleving. Om die reden worden er geen badkledingdagen georganiseerd. Gaat u liever niet naakt naar de sauna? Bij onze andere wellnessresorts zijn speciale dagen waarop u heerlijk kunt ontspannen in uw badkleding. 

Oorsprong

Van oorsprong is het de bedoeling dat u naakt van de warme sauna's en baden geniet. Het lichaam neemt op deze manier de warmte goed op en kan het ook weer goed kwijt. Er wordt overigens veel gedacht dat met badkleding naar de sauna gaan, onhygiënisch is. Maar zolang u ervoor zorgt dat uw badkleding schoon is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Voordelen

Een saunabezoek kan een positief effect hebben op lichaam en geest. Het doet veel met uw gezondheid en heeft vele voordelen:

  • Ontspant de spieren
  • Reguleert de bloeddruk 
  • Verhoogt de weerstand
  • Is goed voor de luchtwegen
  • Vernieuwt de huid

Wat moet ik meenemen

Voor een bezoek aan ons resort heeft u het volgende nodig. U kunt dit zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om één van deze producten te huren/kopen bij de receptie:

  • Groot badlaken
  • Twee handdoeken
  • Badjas en badslippers
  • Flesje water

Take time for yourself


Sauna en badkleding

Is naakt naar de sauna gaan voor u een grote stap? Geniet dan van een badkledingdag in één van onze andere wellnessresorts. Op deze dagen is het dragen van badkleding, voor iedereen, verplicht. In alle faciliteiten van het wellnessresort houdt u dan uw badkleding aan. In het restaurant, terras en in de rustruimtes draagt u, in verband met hygiëne, een badjas over uw badkleding. Op deze manier kan iedereen op zijn/haar gemak een saunadag ervaren.

Ontdek de andere resorts

Bent u de hele dag naakt?

Tijdens uw saunabezoek bent u lang niet de hele dag naakt. Alleen in de sauna, douche en in de baden draagt u geen badjas. Indien u het prettig vindt, kunt u in de sauna nog een handdoek om slaan en in het restaurant, op het terras en in de rustruimtes draagt u altijd een badjas. Heeft u een behandeling geboekt? Nadat u heeft plaats genomen op de behandeltafel, bedekt de specialist u met heerlijk warme handdoeken.

Beleef Thermen Barendrecht

Luxueus genieten bij Thermen Barendrecht

Wij zorgen graag voor onze gasten en bieden daarom complete wellnessarrangementen aan voor de optimale saunabeleving. Wilt u een dagje naar de sauna zonder badkleding? Ontdek dan onze arrangementen en kom genieten! 

Resorts met badkledingdagen

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve heeft een ruim aanbod aan badkledingdagen. Op de website vindt u alle actuele data. 

Meer informatie

SpaWell

SpaWell ligt in het noorden van ons land en heeft ook wekelijks badkledingdagen.

Meer informatie

SpaPuur

SpaPuur in Tilburg ligt een klein uurtje verwijdert van ons wellnessresort en heeft regelmatig badkledingdagen.

Meer informatie

Elysium

Wellnessresort Elysium in Bleiswijk ligt slechts 30 minuten verwijderd van Thermen Barendrecht. Het resort, tussen Den Haag en Rotterdam, heeft ook regelmatig badkledingdagen.

Meer informatie

Thermen Holiday

Thermen Holiday in Schiedam ligt op steenworp afstand van ons wellnessresort en biedt een oase van rust. Dit wellnessresort heeft meerdere badkledingdagen.

Meer informatie

SpaWeesp

Ook SpaWeesp, gelegen in Weesp, biedt meerdere badkledingdagen aan per maand. Bekijk de website voor de actuele badkledingdagen.

Meer informatie

Veluwse Bron

Midden in de natuur bij Emst, tussen Zwolle en Apeldoorn, ligt Veluwse Bron. Dit wellnessresort heeft regelmatig badkledingdagen.

Meer informatie

Beleef Thermen Barendrecht

Meer informatie