TB sterretje streepje 2

Ontdek de meest luxe sauna van Barendrecht

Thermen Barendrecht is een waar luxeparadijs. In ons stijlvolle wellnessresort kunt u terecht voor de ultieme wellnesservaring op sterrenniveau. Geniet van culinair hoogwaardige gerechten, de meeste unieke faciliteiten, heerlijke beautybehandelingen en bijzondere massages. Wij zorgen voor u met passie, plezier en persoonlijke aandacht.

Bekijk onze arrangementen

Beleef de faciliteiten van Thermen Barendrecht

Een dag bij Thermen Barendrecht zal als een luxe vakantiedag worden ervaren. Sluit de deur naar de wereld en laat u onderdompelen in alle luxe; geniet van een onvergetelijke wellnessdag. De entourage van onze wellness faciliteiten is geïnspireerd door oude meesters en hun kunstwerken. Kunst staat centraal in ons wellnessresort: beleef en ontdek de kunst van het genieten. 

Culinaire beleving

Beleef een wellnessdag waarbij alles in het teken van luxe staat. Ervaar een ware sensatie met de smaakvolle gerechten van de chef.

Bekijk ons culinair aanbod


Ultieme wellnesservaring op sterrenniveau

In ons wellnessresort verwennen wij onze gasten graag tijdens een zorgeloos dagje sauna. Wilt u een bezoek brengen aan ons wellnessresort? Reserveer dan één van de complete arrangementen voor een ultieme saunadag. Wilt u zelf uw perfecte dag samenstellen? Kies dan eens voor onze bijzondere beauty treatments en geniet van een facial of massage. Vervolgens kunt u tijdens het reserveringsproces alles bij reserveren wat u wilt. 

Reserveer uw wellnessdag.

Eat good, feel good


Praktische informatie

Kom alles te weten over sauna en wellness. Lees hier informatie over wat u mee moet nemen naar de sauna, bekijk de openingstijden en nog véél meer.

Rondje sauna

Bent u nog niet eerder naar een wellnessresort geweest? Lees alles over wat u mee kan nemen voor een dag sauna én hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Prijzen

Lees alle prijsinformatie over een saunadag bij Thermen Barendrecht op onze website. Reserveer één van de luxe wellnessarrangementen en het zal u aan niets ontbreken!

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is ons wellnessresort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Bekijk alle openingstijden op onze website want de feestdagen kunnen afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten voor een bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen, zodat u goed voorbereid bent op een onbezorgde saunadag .

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij bereikbaar en staan wij onze gasten graag te woord! U kunt ons op diverse manieren bereiken. Bekijk ook de route en ons adres.

Meer informatie

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Met de Wellness Giftcard geeft u ontspanning cadeau, hoe leuk is dat! De cadeaubon is online te bestellen én bij de receptie. 

Meer informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang de beste sauna tips en luxe wellnessarrangementen in uw e-mailbox

Inschrijven