Eerste keer naar de sauna


Wilt u eens een wellnessdag ervaren en voor het eerst naar de sauna? Ontdek ons luxueuze wellnessresort nabij de Rotterdam en ervaar hoe een saunadag hoort te zijn. Geniet van de bijzondere faciliteiten waaronder de sauna's, baden en ervaar een ware culinaire beleving in ons restaurant! 

Saunadag

Dagelijks staan onze gastvrouwen klaar om u te woord te staan en een rondleiding door het wellnessresort te geven. Uiteraard kunt u bij alle medewerkers terecht voor al uw vragen op de dag zelf.

Rondje Sauna

Begin uw saunadag goed en volg de stappen voor een ideaal rondje sauna. 

1. Start met een warme douche. 
2. Laat uw lichaam rustig op temperatuur komen in het voetenbad. 
3. Begin met een sauna rond de 60°C. 
4. Koel rustig af: ontdek alle afkoelmogelijkheden bij Thermen Barendrecht.

Neem tussen de saunarondes minimaal 15 minuten de tijd om goed uit te rusten.

Beleef Thermen Barendrecht

Wat moet ik meenemen?

Om de ultieme saunabeleving te ervaren, adviseren wij u zo goed mogelijk voor te bereiden. Wij raden u aan om de volgende items mee te nemen:

  • Een badlaken, groot genoeg waar u helemaal op kunt liggen*;
  • 1 of 2 extra handdoeken, een badjas en slippers*;
  • Flesje water die u gedurende dag kunt bijvullen.

*In enkele arrangementen bieden wij een compleet dagje sauna aan waar een handdoekenset, badjas en slippers bij inbegrepen zit. 

Bekijk de veelgestelde vragen

Culinaire beleving

Goed eten en drinken is erg belangrijk, omdat u gedurende een dagje wellness veel vocht, vitamines en mineralen verliest. Neem daarom plaats in ons restaurant of op het terras en laat je verrassen door geweldige gerechten met o.a. life cooking, heerlijke 3-, 4- of 5-gangenmenu, hapjes en smakelijke drankjes. Een ware culinaire beleving die uw wellnessdag extra luxe geeft.

Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het resort (m.u.v. een flesje water). 

Meer over onze horeca

Offline is the new luxury


Luxe arrangementen

Bekijk een selectie van onze arrangementen voor een heerlijke wellnessdag in de Randstad. Boek uw arrangement en ervaar de pure luxe die dit wellnessresort te bieden heeft.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte

Inschrijven