Ons goede doel


CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Wellnessresort Thermen Barendrecht steunt CliniClowns met een structurele bijdrage.

Helpt u mee ons doel te bereiken?

Doneer en maak het verschil

In het wellnessresort staat een spaarpot waar u geld kunt doneren. Uw donatie komt volledig toe aan CliniClowns. Mede dankzij uw gift kunnen ze op bezoek bij zieke kinderen én mensen met een beperking of dementie in ziekenhuizen en instellingen. 

De mens achter de patiënt staat bij CliniClowns centraal. Doneer en breng kinderen en ouderen weer aan een dag vol afleiding en plezier. Zorg voor een geluksmoment en help zieke kinderen weer aan een glimlach op hun gezicht. Daar word u toch blij van?

Steun CliniClowns

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen op diverse afdelingen. Zo kunt u ze vinden op de kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en zelfs online.

Cliniclowns zorgen voor een geluksmoment. Er worden momenten gecreëerd zodat kinderen vergeten dat ze ziek zijn en mensen met een beperking zich begrepen voelen. De CliniClowns spelen ook in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Wij steunen CliniClowns

Meer informatie