TB sterretje streepje 2

Menu van de chef

Geniet van exclusieve gerechten

Heeft u een arrangement gereserveerd inclusief één van de gerechten van de kaartOntdek dan de ware smaaksensaties van diverse exclusieve gerechten. Kies de gerechten van de menukaart en geniet van een luxueuze ervaring in ons restaurant.

In diverse arrangementen vindt u het menu van de chef. Bekijk direct de arrangementen.

Bekijk het menu van de chef

À la carte menu

Good food, good mood

Neem plaats in ons restaurant, laat u culinair verrassen en kies één van de gerechten van ons speciaal samengestelde à la carte menu én ontdek de heerlijke tastings op onze menukaart. Onze chef-koks maken fantastische à la carte gerechten en tastings met unieke smaakexplosies. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij de gastvrouwen- en heren in het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Bekijk de menukaart

Cocktail en Champagne

Ervaar ware smaaksensaties

Ontdek in de stijlvolle bar de heerlijkste Champagnes. Of drink één van de smaakvolle cocktails geheel in stijl. Een ideaal moment om even uit te rusten onder het genot van unieke drankjes. Til uw saunadag naar een hoger niveau in onze vernieuwde bar.

Oesterbar

Luxueuze gastronomie

Bent u echt een liefhebber van oesters? Onze chef-koks presenteren dagelijks verse authentieke oosterse gerechten én exclusieve oesters met heerlijke toppings. Een ware smaaksensatie tijdens uw saunadag bij Thermen Barendrecht. 

Wijnarrangementen

Gegarandeerd genieten 

Reserveer het wijnarrangement bij uw bezoek aan ons wellnessresort. Voor de liefhebbers worden er passende wijnen geserveerd waarvan u heerlijk kan genieten. Een prachtige smaakcombinatie, speciaal voor u samengesteld.

Luxury in each detail


Culinaire arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met heerlijke gerechten in ons restaurant. Tijdens een wellnessdag is het namelijk belangrijk om goed te eten en te drinken. Bekijk de arrangementen met een compleet culinair aanbod.

Spa Culinair Deluxe

- Dagentree 
- Koffie of thee met petitfours
- Secret of Birch-ritueel
- 3-glazen wijnarrangement
- Massage naar keuze 50 min.
- Twee voorgerechten, hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze

 

225. 00p.p.

Meer info Reserveren

Spa Culinair

- Dagentree
- Koffie of thee met petitfours
- Hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze

75. 00p.p.

Meer info Reserveren

Thermen Barendrecht

de kunst van het genieten

Reserveer uw saunabezoek