TB sterretje streepje 2

Cocktail- en Champagne bar

Bijzondere cocktails en luxe Champagne

Vind de perfecte balans in de stijlvolle bar waar u de heerlijkste Champagnes ontdekt. Of drink één van de smaakvolle cocktails geheel in stijl. Een ideaal moment om even uit te rusten onder het genot van unieke drankjes. Til uw saunadag naar een hoger niveau in onze vernieuwde bar en ervaar ware smaaksensaties! 

Oester- en sushi bar

Luxueuze gastronomie

Bent u echt een liefhebber van oesters of sushi? Onze chef-koks presenteren dagelijks verse authentieke oosterse gerechten, exclusieve oesters met heerlijke toppings of Japanse sushi. Een ware smaaksensatie tijdens uw saunadag bij Thermen Barendrecht. 

Op culinair gebied is Thermen Barendrecht een ware gastronomische ervaring. Onder leiding van Herman den Blijker maken onze topchefs unieke gerechten op sterrenniveau.

Herman den Blijker

Culinaire topkok

In de keuken wordt gewerkt onder de supervisie van topkok Herman den Blijker en zijn team van restaurant Goud. Ook het menu is samengesteld met Herman den Blijker, zodat wij exclusieve gerechten kunnen aanbieden.

Menu van de chef

3-, 4- of 5-gangen keuzemenu

Wilt u heerlijk lunchen en/of dineren tijdens uw wellnessdag? Ontdek dan hét menu van de chef. Dit speciale keuzemenu is samengesteld door Herman den Blijker én onze chef-koks. Een ware smaak sensatie van diverse exclusieve gerechten. In diverse arrangementen vindt u het menu van de chef. Bekijk direct de arrangementen.

Teppanyaki

Oosterse smaaksensatie

Gastronomisch genieten in combinatie met een saunabezoek, dit kan bij Thermen Barendrecht. Beleef live cooking waarbij gebruik wordt gemaakt van oosterse smaken. Geniet van vis, vlees en vegetarische gerechten, bijgerechten en nagerechten worden gepresenteerd met gastronomische allure door onze Teppanyaki-chef.

À la carte menu

Good food, good mood

Neem plaats in ons restaurant, laat u culinair verrassen en kies één van de gerechten van ons speciaal samengestelde à la carte menu. Onze chef-koks maken fantastische à la carte gerechten met unieke smaakexplosies. 

Luxury in each detail


Taste experience

Ervaar tijdens uw saunabezoek die extra beleving en kies voor een luxe high tea, high wine of een compleet wijnarrangement. Neem goed de tijd om lekker te ontspannen, zodat u uw saunadag in alles rust voort kan zetten. 

High wine

Ervaar een heerlijke wijnbelevenis in het prachtig gerenoveerde restaurant van Thermen Barendrecht. Geniet van smaakvolle wijnen en proef diverse hartige hapjes die zijn samengesteld door onze chef-koks. Een high wine is een ware toevoeging aan uw saunabezoek om ultiem te ontspannen.

U kunt de high wine uitsluitend ter plaatse reserveren bij binnenkomst. 

High tea

Neem de tijd om even uit te rusten in ons sfeervolle restaurant onder het genot van een uitgebreide high tea. Geniet van onbeperkte luxe theesoorten, gecombineerd met verse zoete en hartige lekkernijen. Dit alles wordt geserveerd door onze gastvrouwen- en heren, zodat het u aan niets zal ontbreken. 

U kunt de high tea uitsluitend ter plaatse reserveren bij binnenkomst. 

Wijnarrangementen

Gegarandeerd genieten, dat kan met het wijnarrangement. Reserveer het wijnarrangement bij uw bezoek aan ons wellnessresort. Voor de liefhebbers worden er passende wijnen geserveerd waar u heerlijk van kan genieten. Een prachtige smaakcombinatie, speciaal voor u samengesteld.

U kunt de wijnarrangementen uitsluitend ter plaatse reserveren bij binnenkomst. 

Culinaire arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met heerlijke gerechten in ons restaurant. Tijdens een wellnessdag is het namelijk belangrijk om goed te eten en te drinken. Bekijk de arrangementen met een compleet culinair aanbod.

Wellness Gastronomique

  • Dagentree 
  • Koffie of thee met friandises
  • Secret of Birch-ritueel
  • 5-gangen keuze diner van de chef
  • 3-glazen wijnarrangement
  • Massage naar keuze 50 min.

225. 00p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Culinair

  • Dagentree
  • 3-gangen keuze lunch van de chef

75. 00p.p.

Meer info Reserveren

Thermen Barendrecht

de kunst van het genieten

Reserveer uw saunabezoek