Prijsinformatie


Beleef de ultieme wellnesservaring in ons sfeervolle resort en voel hoe het is om helemaal tot rust te komen. Het wellnessresort is een oase van rust, waar ontspanning voorop staat. Ontdek de tarieven voor een saunadag bij Thermen Barendrecht.

Entreeprijzen

Ontdek ons gastvrije wellnessresort met een dagentree. Hierbij kunt u al vanaf 10:00 uur genieten van onze faciliteiten. Heeft u niet de mogelijkheid om de gehele dag te komen genieten? Dan kunt u kiezen voor een avondentree waarbij u vanaf 16:30 uur kunt komen ontspannen.

Bekijk de entreeprijzen

Arrangementen

Optimaal genieten van een complete wellnessdag? Ontdek onze arrangementen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek wat altijd inbegrepen is in onze arrangementen en kies optioneel voor een behandeling, culinaire ervaring of ritueel. Welk arrangement kiest u?

Bekijk de arrangementen

Culinaire beleving

Neem tijdens uw saunadag de tijd voor een goed boek of om bij te kletsen in ons sfeervolle restaurant en ervaar een ware culinaire beleving. We hebben een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten en drankjes. Geniet van een complete lunch of diner, het zal u werkelijk aan niets ontbreken!

Bekijk de culinaire beleving

Badenkaart

Bezoekt u Thermen Barendrecht regelmatig en wilt u genieten van een voordelig dagje sauna? Ontdek dan onze 10-badenkaart! Zo kunt u meerdere dagen ervaren hoe fijn het is om tot rust komen en hoeft u niet te reserveren. De badenkaart is uitsluitend te koop bij de receptie. 

Bekijk de badenkaarten

Enjoy every moment


Praktische informatie

Wanneer u een entree of arrangement reserveert, kunt u de gehele dag of dagdeel gebruik maken van alle sauna's, baden, lounges en nog veel meer. Wij informeren u graag zodat u zich goed kan voorbereiden op uw saunadag. Lees ook alles over het huren van een badjas, handdoek en slippers en maak het u zo comfortabel mogelijk.

Inbegrepen bij uw entree

Tijdens een saunabezoek aan Thermen Barendrecht komt u niets te kort. Een wellnessdag is altijd inclusief:

  • Het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten waaronder alle sauna's, baden en de lounges;
  • Deelname aan het belevingsprogramma én saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid);
  • Gebruik van heerlijke doucheproducten en scrubzout die voor u klaar staan voor een zijdezachte huid;

Badjas, handdoeken & slippers

In ons wellnessresort is het verplicht om een badjas en slippers te dragen. Het is mogelijk om dit zelf mee te nemen of u heeft ook de mogelijkheid om dit tijdens uw verblijf bij ons te huren. Slippers kunt u, in verband met hygiëne, uitsluitend kopen. U kunt dit bij binnenkomst vermelden, dit hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden.

  • Huur badjas €11,50
  • Huur handdoekenset €11,50
  • Koop slippers €11,50
  • Badjas met handdoeken set €27,50 

Thermen Barendrecht

de kunst van het genieten

Beleef het wellnessresort