Prijsinformatie


Beleef de ultieme wellnesservaring op sterrenniveau en voel hoe het is om in complete luxe te genieten van een wellnessdag. Het wellnessresort is een paradijs, waar ontspanning voorop staat. Ontdek de prijzen voor een saunadag bij Thermen Barendrecht. 

Entreeprijzen

Ontdek ons luxueuze wellnessresort met een dagentree. Hierbij kunt u al genieten vanaf 10:00 uur van alle luxe faciliteiten. Heeft u niet de mogelijkheid om de gehele dag te komen genieten? Dan kunt u kiezen voor de avondentree waarbij u vanaf 16:30 uur kunt komen ontspannen. 

Bekijk de entreeprijzen

Arrangementen

Geniet van een unieke wellnesservaring met één van onze volledig ingerichte luxe arrangementen. Ontdek wat altijd inclusief is bij ons aanbod van wellnessarrangementen. Kies voor een volledig ingericht arrangement die bij u past en kom ontspannen bij Thermen Barendrecht.

Bekijk de arrangementen

Culinaire beleving

Neem tijdens uw saunadag goed de tijd om uit te rusten in ons luxe wellnessrestaurant en ervaar een ware culiniare beleving. Een uitgebreide keuze aan heerlijke exclusieve gerechten en drankjes. Geniet van life cooking, een complete lunch of diner, het zal u werkelijk aan niets ontbreken!

Bekijk de culinaire beleving

NIEUW

Badenkaart

Bezoekt u Thermen Barendrecht regelmatig of wilt u genieten van een voordelig dagje sauna? Ontdek dan onze nieuwe aanbod namelijk een 10-badenkaart! Zo kunt u zelfs meerdere dagen ervaren hoe fijn het is om tot rust komen. Onze 10-badenkaart is uitsluitend te koop bij de receptie. 

Bekijk de abonnementen

Enjoy every moment


Praktische informatie

Wanneer u een entree of arrangement reserveert, kunt u de gehele dag of dagdeel gebruik maken van alle sauna's, baden, lounges en nóg veel meer. Wij informeren u graag zodat u zich goed kan voorbereiden op uw saunadag. Lees ook alles over het huren van een badjas, handdoek en slippers en maak het u zo comfortabel mogelijk.

Inbegrepen bij uw entree

Tijdens een saunabezoek aan Thermen Barendrecht komt u niets te kort. Een wellnessdag is altijd inclusief:

  • Het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten waaronder alle sauna's, baden en de lounges;
  • Deelname aan het belevingsprogramma én saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid);
  • Gebruik van heerlijke doucheproducten en scrubzout die voor u klaar staan voor een zijdezachte huid;

Badjas, handdoeken & slippers

In ons wellnessresort is het verplicht om een badjas en slippers te dragen. Het is mogelijk om dit zelf mee te nemen of u heeft ook de mogelijkheid om dit tijdens uw verblijf bij ons te huren. Slippers kunt u, in verband met hygiëne, uitsluitend kopen. U kunt dit bij binnenkomst vermelden, dit hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden.

  • Huur badjas €11,50
  • Huur handdoekenset €11,50
  • Koop slippers €11,50
  • Badjas met handdoeken set €27,50 

Thermen Barendrecht

de kunst van het genieten

Beleef het wellnessresort