Prijsinformatie


Beleef de ultieme wellnesservaring op sterrenniveau en voel hoe het is om in complete luxe te genieten van een wellnessdag. Het wellnessresort is een paradijs, waar ontspanning voorop staat. Ontdek de prijzen voor een saunadag bij Thermen Barendrecht. 

Entreeprijzen

Wij bieden arrangementen aan om onze gasten een luxe wellnessdag aan te bieden. Wilt u liever een losse behandeling of wellnessritueel reserveren? Dan kan dit in combinatie met een exclusieve entree t.w.v. €45,00 per persoon. Ditzelfde geldt wanneer u vooraf het restaurant wenst te reserveren. 

Meer informatie

Arrangementen

Geniet van een unieke wellnesservaring met één van onze volledig ingerichte luxe arrangementen. Ontdek wat er altijd inclusief is bij ons aanbod van wellnessarrangementen. Kies voor een volledig ingericht arrangement die bij u past en kom ontspannen bij Thermen Barendrecht.

Bekijk de arrangementen

Culinaire beleving

Neem tijdens uw saunadag de tijd om uit te rusten in ons luxe restaurant en ervaar een ware culiniare beleving. Een uitgebreide keuze aan heerlijke exclusieve gerechten en drankjes. Geniet van een complete lunch of diner, welke is samengesteld onder leiding van niemand minder dan Herman den Blijker. 

Bekijk de culinaire beleving

Enjoy every moment


Praktische informatie

Wanneer u een arrangement reserveert, kunt u de gehele dag of dagdeel gebruik maken van alle sauna's, baden, lounges en nóg veel meer. Wij informeren u graag zodat u zich goed kan voorbereiden op uw saunadag. Lees ook alles over het huren van een badjas, handdoek en slippers en maak het u zo comfortabel mogelijk.

Inbegrepen bij uw arrangement

Tijdens een saunabezoek aan Thermen Barendrecht komt u niets te kort. Een arrangement is altijd inclusief:

  • Het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten waaronder alle sauna's, baden en de lounges;
  • Deelname aan het belevingsprogramma én saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid);
  • Gebruik van heerlijke doucheproducten en scrubzout die voor u klaar staan voor een zijdezachte huid;

Badjas, handdoeken & slippers

In ons wellnessresort is het verplicht om een badjas en slippers te dragen. Het is mogelijk om dit zelf mee te nemen bij uw bezoek aan ons wellnessresort. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om dit tijdens uw verblijf bij ons te huren. Slippers kunt u, in verband met hygiëne, uitsluitend kopen. U kunt dit bij binnenkomst vermelden, dit hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden.

  • Huur badjas €10,00
  • Huur handdoekenset (incl. twee wissels*) €10,00
  • Koop slippers €9,00
  • Badjas met handdoeken (incl. twee wissels*) set €19,00 

*Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om twee keer uw handdoek te wisselen voor een droge handdoek.

Thermen Barendrecht

de kunst van het genieten

Beleef het wellnessresort