Praktische informatie


Bereid u voor op ultieme ontspanning! Deze pagina bevat alle ins en outs van ons wellnessresort voor een zorgeloos saunabezoek. Laat de ontspanning beginnen.

Belangrijke onderwerpen

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons wellnessresort beschikt over parkeerplaatsen, invalidenparkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto's. Hier kunt u de auto laden met uw laadpas. Parkeer altijd in de parkeervakken. Het parkeren buiten de vakken wordt beboet.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het wellnessresort is beperkt rolstoeltoegankelijk. Er is geen lift of tillift aanwezig in het resort, waardoor u helaas geen gebruik kunt maken van de faciliteiten en behandelruimtes op de eerste verdieping. Er is wel een douchestoel, maar geen invalidentoilet aanwezig.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. De persoonlijke spullen kunnen hierin opgeborgen worden. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wilt u een e-reader meenemen? Laat deze dan zien bij de receptie, de guest relations officers kunnen dan beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kunt u de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek levert u het polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoet u de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Het is ook mogelijk te betalen met de Wellness Giftcard. Met deze unieke cadeaubon kunt u genieten van een bezoek aan ons wellnessresort. Het tegoed dat hier opstaat, kunt u gebruiken om de gehele rekening te voldoen. 

Reserveren

We verzoeken u vriendelijk een bezoek aan ons wellnessresort vooraf te reserveren. Hierdoor kunnen wij er alles aan doen om u volledig in de watten te leggen. Mocht u onverhoopt later of niet aankomen op de dag van uw reservering, dan horen wij dat graag. Wij zullen dan in overleg een nieuw moment bespreken en de reservering wijzigen. 

Reserveer saunabezoek

Gevonden voorwerpen

We adviseren u, voordat u het wellnessresort verlaat, altijd goed te controleren of u alles heeft meegenomen. Komt u er onverhoopt toch achter dat u iets bent vergeten? Vul dan het contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets hebben gevonden, zullen we u zo spoedig mogelijk informeren. 

Contactformulier

Beleef Thermen Barendrecht

Ontdek meer