BeWellness


Thermen Barendrecht maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ontdek de talloze faciliteiten en unieke ervaringen in ons resort. Thermen Barendrecht heeft als missie om gasten de ruimte te bieden om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. 

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, worden we voortgedreven door deadlines en verplichtingen. Het vinden van momenten van rust is een kostbare schat geworden in deze snelle samenleving. Bij Thermen Barendrecht vindt u sereniteit en kalmte, waar u kunt ontsnappen aan de eisen van het drukke leven.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoek aan de wellness is niet alleen luxe; het is cruciaal voor uw gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat tijd doorbrengen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. Ontdek dit bij Thermen Barendrecht.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

De kunst van het genieten.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS