Afkoelmogelijkheden


Het is van belang om, tijdens uw saunadag, goed af te koelen tussen de saunarondes door. Wij bieden diverse afkoelmogelijkheden aan, zodat u op verschillende manieren uw lichaam kan laten afkoelen. Ontdek alle mogelijkheden die wij onze gasten aanbieden.

Exclusive Faciliteitenpagina icons koude baden

Koel uw lichaam af

Uw lichaam opwarmen voor een saunaronde is nét zo belangrijk als het afkoelen. Na iedere saunaronde moet uw lichaam de warmte kwijt en daarom hebben wij diverse mogelijkheden om af te koelen. 

Afkoelruimte

Geeft een ontspannen gevoel

Stap binnen in de koude wereld van de ijsgrot van Thermen Barendrecht. Een aangename manier om uw lichaam geleidelijk te laten afkoelen. Kunt u er geen genoeg van krijgen? Schep wat ijs over uw lichaam en ervaar een heerlijke tinteling van uw lichaam. 

Dompelbad

Uw lichaam stopt met zweten 

Wilt u uw lichaam in één keer goed laten afkoelen? Stap dan het dompelbad in en dompel uw gehele lichaam onder in het koude water. Uw lichaamstemperatuur is direct weer gedaald waardoor dit een ontspannen effect geeft en u stopt met zweten.

Doucheplein

Verbetert de bloedsomloop

Stap bij het doucheplein onder de douche, pak een koudwaterslang of neem plaats onder de neveldouche voor een rustige afkoelmethode. Ervaar een ware sensatie door onder de stortemmer te gaan staan, zodat u binnen enkele seconden bent afgekoeld. 

Take time to relax


Een wereld vol luxe

Beleef Thermen Barendrecht