Ontdek de natuur


Het wellnessresort ligt in een prachtige groene omgeving nabij de Randstad. Een heerlijke plek om uw hoofd even helemaal leeg te maken. Ook in het resort is de groene omgeving terug te vinden wat zorgt voor pure ontspanning. 

Beleving

Wist u dat een wandeling door de tuin de perfecte manier is om uw lichaam geleidelijk te laten afkoelen? Een wandeling door de tuin is een ware beleving door de prachtig aangelegde tuin met mooie verlichting, beplanting en de diverse faciliteiten.

Wellnesstuin

Een waar luxeparadijs is niet compleet zonder een prachtige tuin. Wandel eens door onze wellnesstuin en geniet van de prachtige aangelegde tuin. Wist u dat de groene beplanting zorgt voor rust en ontspanning? 

Uitrusten

Plof tijdens een mooie lente- of zomerdag neer op één van de comfortabele ligbedden. Combineer een rust moment en pak wat zonnestralen mee. Verwen uzelf met een drankje die onze gastvrouwen- en heren graag komen brengen! 

Terras

Tijdens zowel de lente als de zomer is ons terras geopend waar u kunt plaats nemen tijdens uw saunadag. Even heerlijk uitrusten onder het genot van een smakelijk drankje en/of waanzinnige gerechten. Het zal u aan niks ontbreken. 

Take a break


Pure ontspanning

Beleef Thermen Barendrecht