Overige vragen


Ik ben zwanger, kan ik dan de sauna in?

Wanneer u gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt, kunt u zonder bezwaar naar de sauna (blijven) gaan, zeker als u dit ook al voor die tijd gewend was. Wij raden de infraroodsauna echter af, in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Luister goed naar uw lichaam, als het niet prettig aanvoelt, dan gaat u de sauna uit. Bekijk hier meer informatie over zwangerschap en sauna.

Ik heb diabetes, kan ik dan de sauna in?

Ja, in de meeste gevallen kunnen mensen met diabetes de sauna gebruiken, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Raadpleeg altijd je arts voordat je de sauna betreedt, monitor je bloedsuikerspiegel regelmatig, en wees alert op tekenen van lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie). Bij onze receptie hebben we de mogelijkheid om je bloedglucose te meten via je eigen telefoon.

Ik heb een stoma. Krijg ik toegang tot het wellnessresort en mag ik gebruik maken van de faciliteiten?

U bent van harte welkom met een stoma. Houd er wel rekening mee dat door het zweten de huidplak los kan laten. Wij adviseren daarom speciale tape te gebruiken om dit te voorkomen. In de sauna verliest u veel vocht en zout, neem daarom voldoende drinken mee om de vochtbalans op peil te houden. Heeft u nog twijfels? Wellicht helpt het artikel van stomaatje.nl u verder. 

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer u een reservering maakt, kunt u tijdens het reserveringsproces aangeven, hoe u wenst te betalen: via iDEAL of via creditcard.

Bij binnenkomst ontvangt u een polsbandje, die u om uw pols dient te dragen. Wilt u een hapje eten, drinken of gebruik maken van een behandeling, dan wordt het polsbandje gescand. Bij vertrek levert u het polsbandje weer in en voldoet u de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Bent u in het bezit van een cadeaubon die wij accepteren? Dan kunt u deze uiteraard bij vertrek inleveren.

Accepteren jullie creditcards?

Wij accepteren Visa, American Express en Mastercard.

Kunnen er toeslagen berekend worden?

In het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) kunnen er toeslagen berekend worden. Per dag en per actie kan de prijs van de toeslag verschillen. Op feestdagen en vakanties kunnen de toeslagen afwijken. 

Wat is een opgiet beleving en moet ik hiervoor reserveren?

Een opgiet beleving is een uniek saunaritueel waar u kosteloos van kan genieten bij ons wellnessresort. Ontdek ook alle andere wellnessrituelen.

Waar kan ik terecht voor de gevonden voorwerpen?

Bent u iets vergeten na uw bezoek aan ons wellnessresort? Dan kunt u contact opnemen met ons door het middel van het volgende contactformulier in te vullen. De gevonden voorwerpen worden uitsluitend per e-mail behandeld. Gevonden voorwerpen kunnen alleen bij de receptie opgehaald worden, deze worden niet per post verstuurd.

Is het mogelijk om bij het wellnessresort te overnachten?

Ons wellnessresort beschikt zelf niet over hotelfaciliteiten. In de buurt kunt u overnachten in prachtige hotels en sfeervolle Bed & Breakfast.