Abonnementen


U bent natuurlijk van harte welkom om ons luxe wellnessresort regelmatig te bezoeken. Wij onze mooiste en complete arrangementen aan, zodat u zorgeloos tot kunt komen genieten. Het is echter niet mogelijk een abonnement of badenkaart aan te schaffen voor uw regelmatige saunabezoek. 

Wellness arrangementen bij Thermen Barendrecht 

Maak uw VIP dag compleet en reserveer uw arrangement inclusief één van de luxe wellnessmassages of beautybehandelingen. Dompel uzelf onder in deze vijf sterren ervaring. U zult zich als herboren voelen na een dag Thermen Barendrecht.

Thermen Barendrecht

De kunst van het genieten


Beautybehandelingen

Na een dagje ontspanning bij Thermen Barendrecht voelt u zich weer als herboren, helemaal wanneer u één van de unieke behandelingen hebt ondergaan. Gun uzelf nét die extra ontspanning en geef uw lichaam een boost met één van deze heerlijke behandelingen. 

Bekijk de beautybehandelingen

Culinaire beleving

Bij een saunadag hoort lekker eten en drinken. Ook in ons restaurant zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Geniet van life cooking, heerlijke menu's die samengesteld zijn met Topchef Herman den Blijker, lekkere snacks én natuurlijk verfrissende drankjes. 

Beleef het restaurant

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en

  • ontvang luxe wellnessarrangement in uw e-mailbox;
  • blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons wellnessresort;
  • lees als één van de eerste wellness tips voor een luxe wellnesservaring.

Inschrijven

Beleef Thermen Barendrecht

Meer info