• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Opgietweekend
  • Meditatieweekend
  • Rituelenweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleeft u tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor u het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Meditatieweekend

Thema: Terug naar jezelf

Sluit uw ogen en relax Maak kennis met verschillende vormen van meditatie. Ervaar hoe u in meditatieve sferen raakt door middel van klanken, geuren en warmte.

Meer informatie

20220609 IWR Thermen Barendrecht 0518
Sakura

Wellness Events Agenda


Heeft u de Wellness Events al in uw agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

Opgietweekend 20 en 21 april 2024
Meditatieweekend 10 en 11 augustus 2024
Rituelenweekend 14 en 15 december 2024

Opgietweekend


Datum: 20 en 21 april 2024

Laat u meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Het thema voor dit opgietweekend is 'Broadway'. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

Bekijk het programma

Meditatieweekend


Datum: 10 en 11 augustus 2024

Tijdens het meditatieweekend maakt u kennis met verschillende vormen van meditatie. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaart u om in deze meditatieve sferen te raken door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Klein formaat videstill

Rituelenweekend


Datum: 14 en 15 december 2024

Tijdens het rituelenweekend maakt u kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet u helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Klein formaat videstill 3
Reserveer uw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren