Culinair


Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is vanaf 09:00 uur geopend voor een drankje, kopje koffie of thee en kleine hapjes. Van 12:00-22:00 uur is de keuken geopend en kunt u er niet alleen terecht voor een verfrissend drankje, heerlijke champagne of luxe cocktails, maar ook voor de beste gerechten van de Teppanyaki, oesters en onder andere een heerlijk 2-, 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner.

Is het reserveren van een tafel in het restaurant verplicht?

U hoeft niet vooraf te reserveren voor een hapje of drankje in het restaurant. In ons restaurant kunt u terecht voor de ultieme culinaire beleving. Geniet van een een 3-gangen diner of ervaar de Japanse keuken. Kies bijvoorbeeld voor de Teppanyaki, waar de chef de meest unieke gerechten, ter plekke, voor u bereidt.

Culinaire beleving

Is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen?

Ons wellnessresort biedt alles wat u nodig heeft, eten of drinken meenemen is dus helemaal niet nodig en tevens niet toegestaan! Omdat we het belangrijk vinden dat u voldoende drinkt gedurende de dag, is het meenemen en hervullen van flesjes (water) uiteraard wel toegestaan. 

Ontdek de culinaire beleving en de mogelijkheden tijdens uw saunadag.

Is het mogelijk om te lunchen en/of te dineren?

Het is mogelijk om tijdens uw wellnessdag bij ons wellnessresort te lunchen en/of te dineren. Onze koks bereiden graag voor u fantastische gerechten van heerlijke Japanse Teppanyaki, smakelijke oesters, ├á la carte gerechten tot aan een 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner. Laat het u aan niets ontbreken tijdens uw unieke saunadag. Ontdek meer informatie over de culinaire beleving.

Welke gerechten worden er geserveerd?

In ons restaurant kunt u terecht voor de ultieme culinaire beleving. Geniet onder andere van een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner of ervaar de Japanse keuken. Kies bijvoorbeeld voor de Teppanyaki, waar de chef de meest unieke gerechten, ter plekke, voor u bereidt. Bekijk hier alvast de menukaart.