Culinair


Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is vanaf 10:00 uur geopend voor een drankje, kopje koffie of thee en kleine hapjes. Van 12:00-22:00 uur is de keuken geopend en kunt u er niet alleen terecht voor een verfrissend drankje, heerlijke champagne of luxe cocktails, maar ook voor een geweldige oester sensatie en onder andere een heerlijk 2-, 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner.

Is het reserveren van een tafel in het restaurant verplicht?

U hoeft niet vooraf te reserveren voor een hapje of drankje in het restaurant. In ons restaurant kunt u terecht voor de ultieme culinaire beleving. Geniet van een een 3-gangen diner of ontdek de geweldige oesterbar. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk 2-, 3-, 4-, of 5-gangen menu, waar de chef de meest unieke gerechten, ter plekke, voor u bereidt.

Culinaire beleving

Is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen?

Ons wellnessresort biedt alles wat u nodig heeft, eten of drinken meenemen is dus helemaal niet nodig en tevens niet toegestaan! Omdat we het belangrijk vinden dat u voldoende drinkt gedurende de dag, is het meenemen en hervullen van flesjes (water) uiteraard wel toegestaan. 

Ontdek de culinaire beleving en de mogelijkheden tijdens uw saunadag.

Is het mogelijk om te lunchen en/of te dineren?

Het is mogelijk om tijdens uw wellnessdag bij ons wellnessresort te lunchen en/of te dineren. Onze koks bereiden graag voor u fantastische gerechten waaronder smakelijke oesters, à la carte gerechten en een 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner. Laat het u aan niets ontbreken tijdens uw unieke saunadag. Ontdek meer informatie over de culinaire beleving en ontdek de verschillende menu's.

Welke gerechten worden er geserveerd?

In ons restaurant kunt u terecht voor de ultieme culinaire beleving. Geniet onder andere van een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen lunch/diner of ontdek de geweldige oester sensatie. Kies voor onze gerechten op de kaart waar de chef de meest unieke gerechten, ter plekke, voor u bereidt. Bekijk hier alvast de menukaart.