Behandelingen / Rituelen


Kan ik een voorkeur aangeven voor het tijdstip van de behandeling?

Het is mogelijk om een voorkeur als tijdstip aan te geven, tijdens het online reserveren kunt u een voorkeur noteren in het opmerkingenveld. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee, echter kunnen wij het helaas nooit 100% garanderen.

Zijn de tijden van mijn behandeling vooraf bekend?

De behandeltijd verneemt u bij aankomst. U kunt tijdens het reserveren een aankomst- en vertrektijd aangeven. In dit tijdsbestek wordt de behandeling ingepland. Uiteraard kunt u een voorkeur aangeven voor een bepaalde tijd. Indien mogelijk houden wij hier rekening mee.

Welke behandelingen en/of wellnessrituelen kan ik reserveren?

Dagelijks bieden wij verschillende behandelingen aan die u kan toevoegen aan uw wellnessdag. Naast de behandelingen worden er ook wellnessrituelen aangeboden. 

Wat is een wellnessritueel?

Dagelijks worden er diverse wellnessrituelen aangeboden. Bij deze sessies, gegeven in een kleine groep staan geurbeleving, muziek en verzorgingsproducten centraal. Deze wellnessrituelen worden door een specialist uitgevoerd.

Is het mogelijk om de dag zelf nog een behandeling reserveren?

Indien er op de dag zelf beschikbaarheid is om een behandeling te reserveren, is dit uiteraard mogelijk. Onze medewerkers bij de receptie informeren u graag! 

Voor meer informatie bekijkt u alle behandelingen.

Is het mogelijk een voorkeur uit te spreken voor een masseur?

Indien u een voorkeur heeft kunt u dit aangeven bij het plaatsen van de reservering. Echter, wij kunnen hier nooit een garantie op geven. Iedere masseur doet zijn/haar uiterste best om u dag extra bijzonder te maken met een heerlijke behandeling. 

Is het mogelijk een beautybehandeling te reserveren zonder gebruik te maken van de faciliteiten?

Reserveer één van de behandelingen of massages via het reserveringsformulier of bel 088 0089499 en ervaar minimaal 50 minuten pure ontspanning zonder gebruik te maken van de faciliteiten in ons wellnessresort. 

Wat zijn TREATMENTS® behandelingen?

Een Treatment is een full body behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van TREATMENTS® producten. Waan uzelf in een andere wereld met de unieke TREATMENTS® behandelingen. Deze bestaan uit een reinigingsritueel, verzorging en een massage. Met vier varianten is er altijd een Treatment die bij u past.

Moet ik een behandeling en/of wellnessritueel vooraf reserveren?

Wanneer u een behandeling en/of wellnessritueel wenst te ondergaan tijdens uw wellnessdag is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is te allen tijde op basis van beschikbaarheid. Uiteraard kan u bij de receptie altijd informeren of er nog behandelingen en of wellnessrituelen beschikbaar zijn.

Is het mogelijk om meerdere behandelingen en/of wellnessrituelen te combineren?

Het is mogelijk om meerdere behandelingen en wellnessrituelen te reserveren. Houd er wel rekening mee dat wij dit moeten inplannen in het tijdsbestek dat door u wordt doorgegeven tijdens het reserveringsproces. Reserveren is altijd op basis van beschikbaarheid.

Kan ik een behandeling en/of wellnessritueel annuleren?

Het is mogelijk om uw reservering te wijzigen en/of te annuleren. Vergeet niet rekening te houden met de annuleringvoorwaarden. Het is niet mogelijk om binnen 72 uur voor aankomst kosteloos te annuleren.

Wat is het verschil tussen een TREATMENTS® behandeling of een massage?

Bij een full body TREATMENTS® behandeling staat de beleving voorop waarbij gebruik wordt gemaakt van TREATMENTS® producten. Iedere Treatment behandeling bestaat uit een reinigingsritueel, verzorging en een massage. Bij een gewone massage wordt er uitsluitend een massage gegeven door de specialist.