Dagje weg met vriend(in) bij Thermen Barendrecht


Verwen uzelf en uw vriend(in) op een dagje weg vol verwennerij bij Thermen Barendrecht. Laat de stress van het dagelijkse leven achter u terwijl jullie samen genieten van de luxe faciliteiten. Laat u onderdompelen in een wereld van luxe met ontspannende massages, verwarmde baden en exclusieve sauna's. Reserveer nu jullie exclusieve wellnesservaring en ervaar samen de ultieme verwennerij in een omgeving van luxe.

Reserveer nu jullie dagje wellness

Dagje wellness bij Thermen Barendrecht

Betreed samen een oase van rust en luxe bij Thermen Barendrecht in Barendrecht. Laat uzelf onderdompelen in het uitgebreid scala aan verfijnde faciliteiten, variërend van luxe baden tot verwarmende sauna's. Vind samen totale ontspanning en rust in onze prachtig vormgegeven ontspanningsruimtes

Ontdek de faciliteiten

Ultieme ontspanning

Ervaar de ultieme ontspanning bij Thermen Barendrecht, waar luxe en rust samenkomen voor een onvergetelijke wellnesservaring. Laat alle zorgen van u afglijden terwijl u geniet van een scala aan luxe behandelingen, warme sauna's en verfrissende baden. Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en gun uzelf een moment van pure ontspanning en welzijn. Dompel uzelf onder in een wereld van luxe en verwennerij.

Ontdek de behandelingen

Luxe arrangementen

Ontdek wat u allemaal kunt doen tijdens een dagje wellness. Met een compleet arrangement geniet u niet alleen van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, maar er zit altijd nog een behandeling of eten en drinken bij inbegrepen. 

Wellness Evening

Vanaf 64. 50p.p.

Meer info Reserveren

Spa Deluxe

Vanaf 154. 50p.p.

Meer info Reserveren