Voeg een massage toe aan uw reservering


Maak uw wellnessdag bij Thermen Barendrecht nu compleet met een massage. Een ware weldaad voor lichaam en geest! Ontdek de mogelijkheden waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd door één van onze masseurs. 

Ontdek uw favoriete massage

Beleef een weldadige massage tijdens uw wellnessdag en laat het u aan niets ontbreken. Ons team staat voor u klaar om u een unieke en onvergetelijke wellnesservering te bezorgen. 

Hawaiiaanse tempelmassage

Hawaiiaanse Tempelmassage

Bij deze luxe massage staat u als mens centraal en komt u helemaal tot rust met de essentiële geurolie van de orchidee. Het hele lichaam wordt gemasseerd met liefdevolle vloeiende aanrakingen. Creëer weer evenwicht en gun uzelf wat tijd om even helemaal te ontstressen.

€75,00 P.P.

 Reserveren

Bamboemassage

Bamboe massage


Bij deze massage staat beleving centraal en ligt de focus op een diepe ontspanning. De bamboe stokken zorgen voor een stevige druk op de spieren van het lichaam. Hierdoor worden stijfheden en knopen verminderd en komt u helemaal tot rust.

€75,00 P.P.

 Reserveren

Hilana Hotstone

Hilana Hostone massage


Bij deze behandeling staat alles is het teken van ontspanning, evenwicht en warmte. Door het lichaam zachtjes te wiegen, komt u weer helemaal in balans en ervaart u directe ontspanning. De warmte wordt het lichaam ingebracht door de hete vulkanische stenen.

€80,00 P.P.

 Reserveren

Neem contact op

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen. Of bel ons, dan helpen wij u graag telefonisch verder! 

Neem contact op

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Vul het contactformulier in

Bel ons

Telefonisch

Maandag t/m zondag
09:00 - 17:00 uur

088 0089499