Arrangement

Spa & Relax


Neem even tijd voor uzelf en laat u onderdompelen in de wereld van de beauty. In de behandelkamers, geïnspireerd op de oude meesters, ervaart u de kunst van echt genieten. Kom volledig tot rust en verwen uzelf met een dagje wellness op sterrenniveau.

  • Dagentree
  • Massage van 50 minuten naar keuze
  • Cadeautje bij vertrek

 

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
  • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
  • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief reserveringskosten van €0,99 per reservering.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
  • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Vanaf 80. 00 p.p.

De kunst van het genieten

Hawaiiaanse tempelmassage

Keuze


Geniet van de vloeiende bewegingen en kom tot rust bij het Hawaiiaanse ritueel, dat zorgt voor evenwicht en balans. Zo kunt u even helemaal ontstressen.

Bamboe massage

Keuze


Ontspanning van gespannen spieren staat bij deze behandeling centraal. De bamboe stokken zorgen er voor dat stijfheden worden verminderd. Kies uw favoriete geur en ervaar pure ontspanning.

Aromatische ontspanningsmassage

Keuze


De aromatische ontspanningsmassage biedt soepele en zachte bewegingen, waardoor fysieke klachten verdwijnen. Door de geuren van de door u geselecteerde etherische olie laadt u weer helemaal op.

Elementen scrub massage

Keuze


Breng uzelf in optimale balans bij deze ontspannende massage. Geniet van de verzorgende crème en ervaar de verschillende elementen van de Ayurveda.

Aromatische hoofdmassage

Keuze


Om spanningsklachten te voorkomen droomt u tijdens de Aromatische hoofdmassage even weg. Het immuunsysteem krijgt weer een boost, waardoor lichaam en geest weer de ruimte krijgen om in balans te komen.

Aziatische massage

Keuze


Laat uw spieren en gewrichten ontspannen tijdens de aziatische massage. Tijdens deze 50 minuten wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en stress vermindert. Tijdens een aziatische massage wordt traditioneel geen olie gebruikt zodat de masseur meer controle heeft over de bewegingen en de effectiviteit van de massage. Geniet van deze heerlijke massage tijdens een dagje sauna.

Cadeautje bij vertrek

Inclusief


Laat u bij vertrek verrassen en ontvang één van de heerlijke producten bij uitcheck. Zo geniet u ook thuis nog van de heerlijke wereld van de wellness.