Arrangement

Spa Deluxe


Beleef een luxe wellnesservaring met een heerlijke massage naar keuze. Op de beautyafdeling wordt u volledig in de watten gelegd, waarna u kan genieten van de smaakvolle creaties van de chef in het prachtige restaurant. Kom ontspannen en ervaar een onvergetelijke vakantiedag.

  • Dagentree
  • Massage van 50 minuten naar keuze
  • Hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze**
  • Cadeautje bij vertrek

*U heeft de keuze om de gerechten van de kaart tijdens het diner vanaf 17:00 uur te nuttigen.

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
  • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
  • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief reserveringskosten van €0,99 per reservering.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
  • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Vanaf 132. 00 p.p.

De kunst van het genieten

Hawaiiaanse tempelmassage

Keuze


Geniet van de vloeiende bewegingen en kom tot rust bij het Hawaiiaanse ritueel, dat zorgt voor evenwicht en balans. Zo kunt u even helemaal ontstressen.

Bamboe massage

Keuze


Ontspanning van gespannen spieren staat bij deze behandeling centraal. De bamboe stokken zorgen er voor dat stijfheden worden verminderd. Kies uw favoriete geur en ervaar pure ontspanning.

Aromatische ontspanningsmassage

Keuze


De aromatische ontspanningsmassage biedt soepele en zachte bewegingen, waardoor fysieke klachten verdwijnen. Door de geuren van de door u geselecteerde etherische olie laadt u weer helemaal op.

Elementen scrub massage

Keuze


Breng uzelf in optimale balans bij deze ontspannende massage. Geniet van de verzorgende crème en ervaar de verschillende elementen van de Ayurveda.

Aromatische hoofdmassage

Keuze


Om spanningsklachten te voorkomen droomt u tijdens de Aromatische hoofdmassage even weg. Het immuunsysteem krijgt weer een boost, waardoor lichaam en geest weer de ruimte krijgen om in balans te komen.

Aziatische massage

Keuze


Laat uw spieren en gewrichten ontspannen tijdens de aziatische massage. Tijdens deze 50 minuten wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en stress vermindert. Tijdens een aziatische massage wordt traditioneel geen olie gebruikt zodat de masseur meer controle heeft over de bewegingen en de effectiviteit van de massage. Geniet van deze heerlijke massage tijdens een dagje sauna.

Hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze

Inclusief


Tijdens uw saunabezoek geniet u van heerlijke smaaksensaties die met zorg voor u zijn samengesteld door de chef. Neem plaats in ons restaurant en kom culinair genieten. U heeft vanaf 17:00 uur de keuze uit een hoofdgerecht en een dessert van onze menukaart.

Cadeautje bij vertrek

Inclusief


Laat u bij vertrek verrassen en ontvang één van de heerlijke producten bij uitcheck. Zo geniet u ook thuis nog van de heerlijke wereld van de wellness.