Arrangement

Wellness & Culinair


Dompel uzelf onder in een vijfsterren ervaring met de unieke gerechten van de chef. Op de beautyafdeling wordt u, tijdens een welverdiende behandeling, helemaal in de watten gelegd. Ervaar een authentiek wellnessritueel en geniet van een kop koffie of thee met smaakvolle creaties van de chef.

 • Dagentree
 • Koffie of thee met petitfours
 • Het Secret of Birch-ritueel
 • Massage van 50 minuten naar keuze
 • Voor-, hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze*
 • Cadeautje bij vertrek

*U heeft de keuze om de gerechten van de kaart tijdens de lunch of het diner te nuttigen.

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief transactiekosten van €0,99 per reservering.
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Vanaf 183. 50 p.p.

De kunst van het genieten

Koffie of thee

Inclusief


Tussen uw saunarondes door, geniet u van een weldadige kop koffie of een warme kop thee. Een ideaal moment om even helemaal uit te rusten.

Petitfour

Inclusief


Geniet naast een drankje ook van de kleine zoete hapjes die speciaal voor u zijn samengesteld. Zo maakt u uw saunabezoek helemaal compleet.

Hawaiiaanse tempelmassage

Keuze


Geniet van de vloeiende bewegingen en kom tot rust bij het Hawaiiaanse ritueel, dat zorgt voor evenwicht en balans. Zo kunt u even helemaal ontstressen.

Bamboe massage

Keuze


Ontspanning van gespannen spieren staat bij deze behandeling centraal. De bamboe stokken zorgen er voor dat stijfheden worden verminderd. Kies uw favoriete geur en ervaar pure ontspanning.

Aromatische ontspanningsmassage

Keuze


De aromatische ontspanningsmassage biedt soepele en zachte bewegingen, waardoor fysieke klachten verdwijnen. Door de geuren van de door u geselecteerde etherische olie laadt u weer helemaal op.

Elementen scrub massage

Keuze


Breng uzelf in optimale balans bij deze ontspannende massage. Geniet van de verzorgende crème en ervaar de verschillende elementen van de Ayurveda.

Aromatische hoofdmassage

Keuze


Om spanningsklachten te voorkomen droomt u tijdens de Aromatische hoofdmassage even weg. Het immuunsysteem krijgt weer een boost, waardoor lichaam en geest weer de ruimte krijgen om in balans te komen.

Secret of Birch-ritueel

Inclusief


Ervaar hoe de natuurlijke producten van de berk u nieuwe energie geven. De berkentakken en de heilzame druppels hebben een zuiverende werking en zorgen voor pure ontspanning.

Cadeautje bij vertrek

Inclusief


Laat u bij vertrek verrassen en ontvang één van de heerlijke producten bij uitcheck. Zo geniet u ook thuis nog van de heerlijke wereld van de wellness.