Een onvergetelijke wellnesservaring


Ervaar de kunst van het genieten en beleef pure ontspanning. Ontdek Thermen Barendrecht nu extra voordelig. Geniet van een dagentree en een hoofdgerecht met dessert van de kaart naar keuze. Nu voor slechts € 59,-

Bekijk de actie

BELEEF ULTIEME RUST


Ruim 21% korting

Ontdek Thermen Barendrecht

Van €75,00 voor 59. 00p.p.

Meer info Reserveren

De meest luxe sauna van Barendrecht

De prachtige wellnessfaciliteiten, weldadige saunarituelen en de culinaire gerechten van de chef, tijdens een dagje Thermen Barendrecht komt u niks te kort.

Meesterlijk genieten

Beschouw de meesterwerken en luister naar klassieke componisten terwijl de warme stoom op uw lichaam inwerkt. In de scrubruimte krijgt uw huid een boost en door het heerlijk verwarmde water komt u volledig tot rust. 

Culinaire beleving

Heeft u een arrangement gereserveerd inclusief een keuze lunch of diner van de chef? Ontdek dan de ware smaaksensaties van diverse exclusieve gerechten. Kies de gerechten van de menukaart en geniet van een luxueuze ervaring.

ontdek onze massages

Een luxe saunadag is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke beauty behandeling, massage of een geweldige full body experience TREATMENTS® behandeling. U kunt deze boeken tijdens het reserveringsproces.

CULINAIR GENIETEN OP STERRENNIVEAU

Bekijk de menukaart