Arrangement

Wellness Treatments Actie


➤ EXCLUSIEVE NIEUWSBRIEF DEAL 

 ̶V̶a̶n̶ ̶€̶1̶7̶5̶,̶0̶0̶
voor slechts €155,00 p.p.

Waan uzelf in een wereld van sereniteit met het Wellness Treatments arrangement. Gedurende het snoezel-ritueel én een uitgebreide behandeling gecombineerd met de producten van TREATMENTS®, ontspant u zowel mentaal als fysiek. Tussentijds ervaart u de culinaire gerechten van de chef, waardoor uw wellnessdag een unieke sensatie is voor lichaam en geest.

 • Dagentree
 • Snoezel-ritueel
 • 2-gangen keuze lunch of diner van de chef*
 • TREATMENTS® behandeling naar keuze 50 min.**

*U heeft de keuze uit een gerecht en een dessert van onze menukaart. 

**Keuze uit Ceylon, Mahayana, Uyuni of Shinshiro

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Deze actie geldt niet voor bestaande/reeds gemaakte reserveringen.
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief de energietoeslag.
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Van €175,00 voor 155. 00 p.p.

Treatments Ceylon 50 min.

Keuze


Ervaar de rust tijdens een behandeling met sheabutter en een heerlijke bodyscrub. Door deze behandeling voelt u weer nieuwe energie en krijgt u een zijdezachte huid.

Treatments Mahayana 50 min.

Keuze


Warm weer helemaal op door de warme Mani stenen voor een diepe ontspanning van de spieren. Een heerlijke massage van de Mahayana geeft uw lichaam weer een boost.

Treatments Shinshiro 50 min.

Keuze


Tijdens de Shinshiro ligt u in een zijligging en wordt er gebruik gemaakt van de sutikku, waardoor diepliggende spieren goed worden bereikt. De focus ligt bij deze behandeling op het herstel van de spieren.

Treatments Uyuni 50 min.

Keuze


Tijdens de Uyuni worden de spieren los gemasseerd door middel van zout bundeltjes. U ervaart volledige ontspanning, rust en kalmte.

2-gangen keuze lunch van de chef

Keuze


Tijdens uw saunabezoek geniet u van een heerlijke 2-gangen lunch, die met zorg voor u is samengesteld door de chef. Neem plaats in ons restaurant en kom culinair genieten. U heeft de keuze uit 1 hoofdgerecht en een dessert van onze menukaart

2-gangen keuze diner van de chef

Keuze


Ervaar nieuwe smaaksensaties tijdens een 2-gangen keuzemenu van de chef. Laat u verrassen door de gerechten en maak van uw saunabezoek een gastronomische beleving. U heeft de keuze uit 1 hoofdgerecht en een dessert van onze menukaart.

Snoezel-ritueel

Inclusief


Tijdens het Snoezelen heeft u de mogelijkheid alles even helemaal los te laten. Relax en geniet van de massagegrepen die u meenemen naar een wereld van rust en ontspanning.