Arrangement

Spa Deluxe Actie


➤ EXCLUSIEVE NIEUWSBRIEF DEAL 

 ̶V̶a̶n̶ ̶€̶1̶5̶0̶,̶0̶0̶
VOOR SLECHTS €130,00 P.P.

Pak een moment van rust en laat u in de watten leggen tijdens een heerlijke massage. Kies voor weldadige ontspanningsmassage of een aromatische hoofdmassage. Dompel uzelf onder in de faciliteiten van onze luxeparadijs en geniet van de unieke saunarituelen. Onze chef bereidt met zorg een luxueus 3-gangen menu, waarbij u weldadige smaaksensaties zult ervaren.

  • Dagentree
  • Massage naar keuze 50 min.
  • 3-gangen keuze lunch of diner van de chef*

*U heeft de keuze uit 2 gerechten en een dessert van onze menukaart van de chef. 

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • Deze actie geldt niet voor bestaande/reeds gemaakte reserveringen.
  • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
  • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief de energietoeslag.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
  • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Van €150,00 voor 130. 00 p.p.

Hawaiiaanse tempelmassage

Keuze


Geniet van de vloeiende bewegingen en kom tot rust bij het Hawaiiaanse ritueel, dat zorgt voor evenwicht en balans. Zo kunt u even helemaal ontstressen.

Bamboe massage

Keuze


Ontspanning van gespannen spieren staat bij deze behandeling centraal. De bamboe stokken zorgen er voor dat stijfheden worden verminderd. Kies uw favoriete geur en ervaar pure ontspanning.

Aromatische ontspanningsmassage

Keuze


De aromatische ontspanningsmassage biedt soepele en zachte bewegingen, waardoor fysieke klachten verdwijnen. Door de geuren van de door u geselecteerde etherische olie laadt u weer helemaal op.

Hilana hotstone massage

Keuze


Bij deze behandeling ervaart u de heerlijke warmte van de vulkanische stenen. Spierpijn zal verminderen en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Elementen scrub massage

Keuze


Breng uzelf in optimale balans bij deze ontspannende massage. Geniet van de verzorgende crème en ervaar de verschillende elementen van de Ayurveda.

Aromatische hoofdmassage

Keuze


Om spanningsklachten te voorkomen droomt u tijdens de Aromatische hoofdmassage even weg. Het immuunsysteem krijgt weer een boost, waardoor lichaam en geest weer de ruimte krijgen om in balans te komen.

Treatments Ceylon 50 min.

Keuze


Ervaar de rust tijdens een behandeling met sheabutter en een heerlijke bodyscrub. Door deze behandeling voelt u weer nieuwe energie en krijgt u een zijdezachte huid.

Treatments Mahayana 50 min.

Keuze


Warm weer helemaal op door de warme Mani stenen voor een diepe ontspanning van de spieren. Een heerlijke massage van de Mahayana geeft uw lichaam weer een boost.

Treatments Shinshiro 50 min.

Keuze


Tijdens de Shinshiro ligt u in een zijligging en wordt er gebruik gemaakt van de sutikku, waardoor diepliggende spieren goed worden bereikt. De focus ligt bij deze behandeling op het herstel van de spieren.

Treatments Uyuni 50 min.

Keuze


Tijdens de Uyuni worden de spieren los gemasseerd door middel van zout bundeltjes. U ervaart volledige ontspanning, rust en kalmte.

3-gangen keuze lunch van de chef

Keuze


Laat u verrassen tijdens een 3-gangen lunch met exclusieve gerechten van de chef. Neem plaats in het restaurant en geniet van smaakcombinaties die speciaal voor u zijn samengesteld. U heeft de keuze uit 2 hoofdgerechten en een dessert van onze menukaart.

3-gangen keuze diner van de chef

Keuze


Onze gastvrouwen- en heren serveren u een geheel verzorgd 3-gangen keuzemenu en zorgen dat het u het aan niets ontbreekt. Laat u verrassen door luxueuze gerechten van de chef en kom tot rust in ons restaurant. U heeft de keuze uit 2 hoofdgerechten en een dessert van onze menukaart.