Arrangement

Experience Wellness Actie


➤ EXCLUSIEVE NIEUWSBRIEF DEAL 

 ̶V̶a̶n̶ ̶€̶1̶9̶0̶,̶0̶0̶
VOOR SLECHTS €170,00 P.P.

Geniet van de meest inclusieve wellness ervaring en kom tot rust bij een uitgebreide behandeling met de producten van TREATMENTS®. Hierbij heeft u de keuze uit de tradities van de Ceylon, Mahayana, Uyuni of de Shinshiro. Na een sensationele lunch in ons restaurant, kunt u terecht bij een uniek wellnessritueel, waar u lichaam en geest weer een nieuwe boost geeft.

 • Dagentree
 • Het Secret of Birch-ritueel
 • TREATMENTS® behandeling naar keuze 75 min.**
 • 2-gangen keuze lunch of diner van de chef*

*U heeft de keuze uit een gerecht en een dessert van onze menukaart.

**Keuze uit Ceylon, Mahayana, Uyuni of Shinshiro

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Deze actie geldt niet voor bestaande/reeds gemaakte reserveringen.
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief de energietoeslag.
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). U kunt een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die u bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer uw arrangement

Van €190,00 voor 170. 00 p.p.

Treatments Ceylon 75 min.

Keuze


Ervaar de rust tijdens een behandeling met sheabutter en een heerlijke bodyscrub. Door deze behandeling voelt u weer nieuwe energie en krijgt u een zijdezachte huid.

Treatments Mahayana 75 min.

Keuze


Warm weer helemaal op door de warme Mani stenen voor een diepe ontspanning van de spieren. Een heerlijke massage van de Mahayana geeft uw lichaam weer een boost.

Treatments Shinshiro 75 min.

Keuze


Tijdens de Shinshiro ligt u in een zijligging en wordt er gebruik gemaakt van de sutikku, waardoor diepliggende spieren goed worden bereikt. De focus ligt bij deze behandeling op het herstel van de spieren.

Treatments Uyuni 75 min.

Keuze


Tijdens de Uyuni worden de spieren los gemasseerd door middel van zout bundeltjes. U ervaart volledige ontspanning, rust en kalmte.

2-gangen keuze lunch van de chef

Keuze


Tijdens uw saunabezoek geniet u van een heerlijke 2-gangen lunch, die met zorg voor u is samengesteld door de chef. Neem plaats in ons restaurant en kom culinair genieten. U heeft de keuze uit 1 hoofdgerecht en een dessert van onze menukaart

2-gangen keuze diner van de chef

Keuze


Ervaar nieuwe smaaksensaties tijdens een 2-gangen keuzemenu van de chef. Laat u verrassen door de gerechten en maak van uw saunabezoek een gastronomische beleving. U heeft de keuze uit 1 hoofdgerecht en een dessert van onze menukaart.

Secret of Birch-ritueel

Inclusief


Ervaar hoe de natuurlijke producten van de berk u nieuwe energie geven. De berkentakken en de heilzame druppels hebben een zuiverende werking en zorgen voor pure ontspanning.